2013. szeptember 29., vasárnap

Frozen

Kissé leült a blogom az utóbbi hónapokban, az a helyzet, nem sok motivációm akad mostanság, de lesz ez majd így se. :-) Most ismét egy zenei bejegyzés következik, és ismét ikszfaktoros. Talán hozzá lehetett volna csapni a tegnapi bejegyzéshez, de azt hiszem, hogy az alábbi videó megérdemli, hogy külön blokkot kapjon.

BZ a múlt heti adások után elárulta, hogy a következő dal, amit énekelni fog, a "you" szóval kezdődik. Facebook oldalán már kommentben érkezett rá tipp, hogy melyik dal lesz az, a tegnapi After X-ben adott interjúban pedig BZ meg is erősítette ezt a lehetőséget, azt mondta, egy olyan dalt fog énekelni, amit mindenki ismer, de így még senki sem hallotta. A tipp Madonna - Frozen c. dalának feldolgozása volt, amit BZ a Wendigo nevű zenekarával alkotott meg korábban.

Nagyon vártam a mai adást, persze nagy durranásként a legvégére hagyták. És BZ tényleg ezt a dalt énekelte. Adásban megint nem adták végig, de neten szerencsére elérhető a teljes "fellépés". :-) Azt kell mondjam, megint eldobtam az agyam. Felülmúlta a várakozásaimat. Atom volt. Érzelem is volt benne, amit Tóth Gabira is átragasztott valamennyire és engem is eltalált most a tartalom, újra felfedeztette velem ezt a dalt.

Szurkoljunk együtt BZ-nek! \m/

És az említett fellépése (hangerőt felcsavarni!) :

Nincsenek megjegyzések: