2013. október 27., vasárnap

Gyakori rap :D

Már nem is tudom mióta rászoktam a GyakoriKérdések-re, lelkesen válaszolgatok a Számtech kategóriában, persze leginkább a programozással kapcsolatos kérdésekre. Néha azonban, mikor épp nincs új téma, amihez hozzászólnék, bekukkantok a Zene kategóriába, és megpróbálok válaszolni a "melyik szám ez?" jellegű kérdésekre. A minap azonban egy érdekes kérdésre bukkantam: kicsit töredezett magyarsággal egy lelkes kérdező egy "ütős rap szöveget" kér a válaszolóktól, hogy fel tudjon vágni a barátai előtt.

Tudni kell rólam, hogy előfordult már az életemben, hogy verseléssel próbálkoztam, és nagy ritkán sikeredett olyat is írnom, ami legalább nekem tetszett. Ezen felbuzdulva a kérdező megkapta tőlem a rímhányást! :D

Picit beszólósra sikeredett, amire ő egy (döntsétek el ti, milyen) sorkupaccal válaszolt... "testvériesen szétszedett" ... legalábbis ez volt a szándéka. Másnap reggel vigyorogva olvastam el, és meglepő módon nagyon könnyen sikerült összedobnom egy olyan válaszverset, ami nekem (is!:)) tetszetősre kerekedett.

Ez a 2 kis "rap" versike az én "Gyakori rappem". :D

A topik itt: link

De itt is megörökítem képként, hátha később törlődne az eredeti helyről. :-)

Nincsenek megjegyzések: